OPENINGSTIJDEN

Dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 13.00 uur.
Rondleidingen en proeverijen op afspraak.

Stel een vraag

Versturen

Natuurlijk is onze brouwerij alleen al een bezoek aan Landgoed Staverden waard. Je kunt het ook combineren met één van onderstaande suggesties.

Beleef staverden

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, en de schitterende tuinen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Fietsen door de prachtige veluwe

Hier vind je de mooiste fietsroutes in de buurt van Staverden. Staan de fietsknooppunten 67 en/of 86 op je route? Breng dan gelijk een bezoek aan de gezellige Brewpub van Bierbrouwerij de Uddelaer.

Beelden en Bier- Dubbelplezier

Leuk dag-arrangement in samenwerking met Zandsculpturenfestijn in Garderen. Ga mee op ontdekkingsreis. Sta oog in oog met een enorme skyline van maar liefst 18 meter, met de meest beroemde gebouwen ter wereld. De onderwaterwereld, grappige en herkenbare vakantiesituaties, de schitterende eilanden, de mooiste markten, de bekendste musea, typische vervoermiddelen en nog veel meer.

Veluwe Vespa Tours

Een zorgeloze en ontspannen dag op een Vespa rijden, zonder verdere verplichtingen!
Met kinderen, vrienden of familie kunt u genieten van de schitterende natuur aan de hand van verschillende routes via navigatie.

VVV Elspeet

Het VVV agentschap in Elspeet is gevestigd in De Heivlinder. In deze cadeauwinkel kunt u daarom ook prima terecht voor verrassende tips over de omgeving en algemene informatie.

Bezoek brouwerij de uddelaer