Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Natuurlijk is onze brouwerij alleen al een bezoek aan Landgoed Staverden waard. Je kunt het ook combineren met één van onderstaande suggesties.

Rondleiding

Kom de sfeer proeven in onze Brewpub.  Een bezoek aan de Uddelaer brewpub, dat is: een rondleiding, een toelichting van de brouwmeester, een bierproeverij of gewoon genieten van een speciaal bier.

VELUWS BIER, TRIPEL PLEZIER

  • 1 of 2 x een overnachting in een luxe kamer met whirlpool
  • 1 of 2 x een royaal ontbijtbuffet
  • 1 x een heerlijk 3-gangen keuzediner
  • 1 x Bierproeverij bestaande uit 4 proefglaasjes bij Bierbrouwerij de Uddelaer

Bier proeverij

Een bezoek aan de Veluwe is pas compleet met een uitstapje naar de kleinste stad van Nederland ‘Staverden’.
Op vertoon van deze flyer ontvangt u bij consumptie een gratis proefglaasje Uddelaer speciaal bier.

Beelden en Bier Dubbelplezier

Leuk dag-arrangement in samenwerking met Zandsculpturenfestijn in Garderen. In een woord, prachtig. Echt de moeite waard om bij te gaan kijken! Je komt ogen te kort.

Vergader & Brewpup arrangement

Spring met uw team op de fiets en bezoek Bierbrouwerij de Uddelaer. Voor groepen; fietsen te huur bij Mennorode, op slechts 10 minuten fietsen naar de Bierbrouwerij. 

Dagjeweg.nl

Proef bijzondere biertjes op een bijzondere locatie. Bij Bierbrouwerij De Uddelaer brouwen ze de lekkerste biertjes in het statige koetshuis van een kasteel. Hoe? De brouwmeester vertelt er vol passie over tijdens de rondleiding met proeverij. Dat smaakt!

Fietsen door de prachtige veluwe

Staan de fietsknooppunten 67 en/of 86 op je route? Breng dan gelijk een bezoek aan de gezellige Brewpub van Bierbrouwerij de Uddelaer. Acht heerlijke Uddelaer speciaalbieren op de tap.

Beleef staverden

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, en de schitterende tuinen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Combi-deal Bierproeverij + bus dagkaart Veluwe

Een bierproeverij met toelichting en een bus dagkaart voor op de Veluwe. Met deze deal kun je genieten van een bierproeverij op het prachtige Landgoed Staverden en kun je er goedkoop heen reizen met Syntus Gelderland.

Veluwe Vespa Tours

Een zorgeloze en ontspannen dag op een Vespa rijden, zonder verdere verplichtingen!
Met kinderen, vrienden of familie kunt u genieten van de schitterende natuur aan de hand van verschillende routes via navigatie.

CSI, COLD CASE STAVERDEN!

Het kleinste stadje van Nederland ligt midden op de Veluwe. Staverden heeft niet alleen stadsrechten, maar ook een kasteel, kerkje, slotgracht, doolhof, kruidentuin, paardenstallen en een oranjerie. En daarnaast een eeuwenoude legende: Vrouwe Leonora, overleden aan liefdesverdriet in 1353, die bij elke volle maan dwaalt door de kasteeltuin. Een ander verhaal dat de ronde doet is dat Leonora niet gestorven is aan liefdesverdriet, maar is vermoord. Dit cold case scenario dient door jullie te worden uitgezocht.

VVV Elspeet

Het VVV agentschap in Elspeet is gevestigd in De Heivlinder. In deze cadeauwinkel kunt u daarom ook prima terecht voor verrassende tips over de omgeving en algemene informatie.

Bezoek brouwerij de uddelaer

Uddelaer, altijd goed gezelschap.
Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te bezoeken.