Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Natuurlijk is onze brouwerij alleen al een bezoek aan Landgoed Staverden waard. Je kunt het ook combineren met één van onderstaande suggesties.

Rondleiding

Kom de sfeer proeven in onze Brewpub.  Een bezoek aan de Uddelaer brewpub, dat is: een rondleiding, een toelichting van de brouwmeester, een bierproeverij of gewoon genieten van een speciaal bier.

VELUWS BIER, TRIPEL PLEZIER

  • 1 of 2 x een overnachting in een luxe kamer met whirlpool
  • 1 of 2 x een royaal ontbijtbuffet
  • 1 x een heerlijk 3-gangen keuzediner
  • 1 x Bierproeverij bestaande uit 4 proefglaasjes bij Bierbrouwerij de Uddelaer

Vergader & Brewpup arrangement

Spring met uw team op de fiets en bezoek Bierbrouwerij de Uddelaer. Voor groepen; fietsen te huur bij Mennorode, op slechts 10 minuten fietsen naar de Bierbrouwerij. 

Dagjeweg.nl

Proef bijzondere biertjes op een bijzondere locatie. Bij Bierbrouwerij De Uddelaer brouwen ze de lekkerste biertjes in het statige koetshuis van een kasteel. Hoe? De brouwmeester vertelt er vol passie over tijdens de rondleiding met proeverij. Dat smaakt!

Fietsen door de prachtige veluwe

Staan de fietsknooppunten 67 en/of 86 op je route? Breng dan gelijk een bezoek aan de gezellige Brewpub van Bierbrouwerij de Uddelaer. Acht heerlijke Uddelaer speciaalbieren op de tap.

Veluwe Vespa Tours

Een zorgeloze en ontspannen dag op een Vespa rijden, zonder verdere verplichtingen!
Met kinderen, vrienden of familie kunt u genieten van de schitterende natuur aan de hand van verschillende routes via navigatie.

CSI, COLD CASE STAVERDEN!

Het kleinste stadje van Nederland ligt midden op de Veluwe. Staverden heeft niet alleen stadsrechten, maar ook een kasteel, kerkje, slotgracht, doolhof, kruidentuin, paardenstallen en een oranjerie. En daarnaast een eeuwenoude legende: Vrouwe Leonora, overleden aan liefdesverdriet in 1353, die bij elke volle maan dwaalt door de kasteeltuin. Een ander verhaal dat de ronde doet is dat Leonora niet gestorven is aan liefdesverdriet, maar is vermoord. Dit cold case scenario dient door jullie te worden uitgezocht.

Bezoek brouwerij de uddelaer

Uddelaer, altijd goed gezelschap.
Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te bezoeken.