Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Met de huisvesting in het Koetshuis beschikt Bierbrouwerij De Uddelaer over een unieke ambiance. Geniet van een speciaal bier tussen de brouwketels of op het terras met uitzicht op Kasteel Staverden en de prachtige tuinen. Gastvrijheid en kwaliteit gaan hier hand in hand. De traditie van bierbrouwen vormt een prachtige combinatie met de rijke historie van het Kasteel.

Het Koetshuis is ingericht als ‘brewpub’. Hier ben je getuige van brouwers activiteiten en geniet je tegelijkertijd van de resultaten. Naast zes vaste Uddelaer speciaalbieren, staan er regelmatig ‘eenmalig gebrouwen’ bieren op de kaart. Gebrouwen volgens eigen recept. Bieren die de aandacht verdienen.

Onze brewpub is de ideale lokatie voor uw trouwerij, verjaardag, bedrijfsborrel, jaarvergadering, (nieuwjaars)receptie, jubileum, ondernemersvereniging bijeenkomst enz.

Voor het exclusief gebruik maken van de locatie Koetshuis en Uddelaer brewpub, neem contact met ons op via info@uddelaer.nl of kom langs voor een afspraak.

Bezoek brouwerij de uddelaer

Uddelaer, altijd goed gezelschap.
Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze pagina te bezoeken.